DÆR PRESENTEERT ‘DAARHEEN’

een immersieve beleving van natuur, muziek, geluid, beeldende kunst en beweging. Een audiowandeling door de polder. Van 7 tot en met 12 juni strijkt de wereld van DÆR neer in de polder van Ritthem. Vanaf Kampeerboerderij OEST start de ervaring. Je komt aan, je parkeert je fiets, loopt naar het aangegeven startpunt, je zet je koptelefoon op en drukt op start. Vanaf dan nemen we je door middel van geluid mee op reis door verschillende landschappen, natuurlijk en artificieel.
 
Belangrijke info:
– De wandeling is te beleven van 7 t/m 12 juni, van 09:00-21:00. In die tijd kan je op elk moment starten. Wanneer het jou uitkomt.
– Je neemt zelf een telefoon of ander apparaat mee waarop je onderstaand audio-bestand kan luisteren. Je doet dit via je eigen koptelefoon of oortjes. Zorg dat alles goed opgeladen is. 
– De wandeling duurt ongeveer 75 minuten. Daar komt ook nog een stukje terug wandelen bij kijken, van ongeveer een half uurtje. Wandel de zelfde route terug. En ga op het terrein van Oest niet van de gemaaide paden af. 
– Laat geen rommel of afval achter onderweg. Vind je iets, neem het mee!
– Er is geen minimumleeftijd, maar let er op dat de wandeling een persoonlijke ervaring is die je het beste alleen kan beleven. De wandeling gaat ook over de openbare weg.
– Ga je met een groep? Start dan bij voorkeur één voor één. Wacht met starten tot je voorganger ongeveer 5 minuutjes bezig is. En niet stiekem alvast luisteren hé! 😉
– Kom bij voorkeur op de fiets. Auto parkeerplaatsen zijn er eigenlijk niet. Het adres is Welzingseweg 2C, 4389 VH Ritthem. 
– Deelname is op donatie. Dat betekent dat je zelf mag kiezen wat je over hebt voor de belevingswandeling. Natuurlijk zijn wij heel blij als je ons zou willen ondersteunen met een kleine bijdrage. Je donatie wordt geïnvesteerd in volgende evenementen vanuit Stichting Daer. Betalen gaat via Tikkie.

 
Ben je er klaar voor? Je gaat zo op weg vanaf thuis naar OEST, de startplek van belevingswandeling DAARHEEN. Download voordat je vertrekt nog even het audio-bestand. Dit doe je via onderstaande knop, via We Transfer.
 
 
Ben je er klaar voor?
Je komt aan bij OEST, je parkeert je fiets, loopt naar het aangegeven startpunt, de gele stip. Je zet je koptelefoon op en start het audio-bestand. 

 
 
Helaas is de wandeling niet volledig rolstoel-toegankelijk. Voor de toekomst werkt stichting Daer aan het toegankelijk maken van alle evenementen voor iedereen. 
 
Deelname aan de DAARHEEN belevingswandeling is geheel op eigen risico. Stichting Daer is niet verantwoordelijk wanneer er materiële schade of letsel ontstaat tijdens de deelname.