Crowdfundingsactie DÆR

Hallo lieve DÆR-gangers!
Afgelopen editie was een editie die ons niet in de koude kleren is gaan zitten. Een fantastisch feest en nog betere sfeer, maar het weer dacht daar uiteindelijk anders over… Door de buitensporig harde wind van afgelopen editie en de daar achteraan komende covidcrisis waardoor Festival DÆR 2020 niet door kan gaan is het nu heeeel lastig om de toekomst van Festival DÆR en Stichting Daer positief voor ons te zien. Helaas. Maarrrrr… natuurlijk gaan we niet bij de pakken neer zitten!


We gaan ervoor om in ieder geval in 2021 weer een pracht editie neer te zetten!  En jullie kunnen ons daar bij helpen! Door te doneren help je Festival DÆR aan het, helaas, nodige geld om door te gaan en help je jezelf aan een goed gevoel en heel veel leuks vanuit onze kant! Check de donatiebeschrijvingen voor de ins en outs! Hoe fijn zou het zijn als dit lukt!
Liefs en hopelijk tot snel <3
P.s. volg ons op Facebook en Instagram voor updates over de actie!

 

Door een klein probleem met de website kan het zijn dat onderstaande Donatie- en betaalmogelijkheden niet goed of volledig worden geladen/ werken. We zoeken naar een oplossing hier voor. Mocht je dit ervaren, klik dan op de ‘Doneer hier’ button hieronder. Je wordt dan doorverwezen naar de site van Eventbrite, waar je kan doneren. Dankjewel!
      Doneer hier

 

Festival DÆR is een
evenement van Stichting Daer

 

 

Logo ontwerp door Emma Bareman
Website door ToesTowardstheSun